BANNER

The process of new-build containers

Wed, 16 Oct 2019 min reading

Voordat je een nieuw container koopt en hij misschien wel bij jou in de tuin staat heeft deze container er eigenlijk al een hele reis opzitten.
Nieuwe containers worden namelijk gemaakt in de fabriek in China. Wil jij weten hoe het proces van een nieuwbouw container er uit ziet? Lees dit stuk dan zeker door en klik op de infographic.

De bestelling van jouw containers

Wij bestellen een lading containers bij de fabriek in China waar we vaste klant zijn. Wil jij je eigen nieuwbouw-containers bestellen? Door onze relatie met de fabriek kunnen wij dit voor jou organiseren en nemen we dit proces voor jou uithanden. Kan je niet wachten om je eigen nieuwe containers te bestellen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

De containers zien het levenslicht

Na de bestelling gaat men in China aan de slag! Een lokale inspecteur van ons doet steekproeven tijdens het productieproces en keurt alle containers nadat ze de fabriek zijn uitgerold. Na zo’n 4 tot 6 weken zijn onze containers klaar om verscheept te worden. Bekijk de volledige infographic

De grote wereldreis

Good to go! Hoewel? Lege containers verschepen is verspilling. De oplossing: cabotage. Wij zoeken een schipping line die goederen transporteert in jouw containers. Win-win-win! Je containers worden gratis vervoerd, waardoor de aankoopprijs voor jou uiteindelijk lager is. De shipping line kan containers gebruiken. En het milieu is erbij gebaat omdat het transport van lege containers onnodig veel uitstoot oplevert.

Ontvangst met open armen

Na een avontuurlijke zeereis worden jouw containers met open armen ontvangen door onze inspecteur. Die checkt namelijk of de containers geen grote schade hebben opgelopen tijdens het transport. De containers zijn CSC gecertificeerd en dus goedgekeurd voor transport.

Tevreden klant

Jouw containers kun je ophalen op ons depot, of we laten ze bij je bezorgen. Je beschikt nu over topcontainers waarvoor je een mooie prijs hebt betaald en het milieu niet onnodig belast is. Tel daar onze excellente service bij op en we durven te wedden dat je een tevreden klant bent.

Subject to availability
22G1 20FT Standaard new blue Corner shadow
22G1 20FT Standaard new Grey Corner shadow
22G1 20FT Standaard new Green Corner shadow
22G1 20ft standard New Traffic Red Corner

20ft Standard

€ 3.450
New
Bestseller
22G1 20ft Refurbished black Corner
22G1 20FT Standaard Refurbished Blue Corner
22G1 20ft Refurbished white Corner
22G1 20ft Refurbished Grey Corner
22G1 20ft Refurbished Green Corner
22G1 20ft Standard Refurbished RAL5013 Corner

20ft Standard

€ 2.500
Refurbished
22G1 20FT Standaard USED Yellow Corner shadow

20ft Standard

€ 1.750

This image is an indication

Used